Inkább csak inni szereted vagy ismered is a pezsgőket? Tudod mi a különbség a prosecco és a champagne között? Hány fokra kell behűteni, vagy hogy mit jelent a methode traditionelle eljárás? Nem? Hát itt az idő, hogy megtudd!
Pezsgőt inni sikk – volt. Ma már nem csak szilveszterkor pukkannak a palackok, hanem a lusta vasárnapi reggeliktől egészen a nyüzsgő budapesti éjszakákig végigkísérhetik napjainkat – az egész csak érzés, hangulat és kedv kérdése. A pezsgő ezerféle ételhez is illik, a legvagányabb aperitif, és elképesztő tudás van mögötte. Te is tudsz mindent a róla? Teszteld!
Ha megkóstolnád az ország príma pezsgőit, gyere el a Pezsgő Júniusra!
Ha pedig szeretnél A tudás birtokában lenni, jelentkezz a szombati mesterkurzusokra!
Most pedig TESZTELJ!