Winelovers

Még nem késő rendelni: íme 7 jó piás matrac

Neked is kelleni fog

2018. augusztus 13. - Winelovers

rosefloate.jpg

A mostani fullasztó meleget tényleg csak a hűs habokban lehet elviselni. Ha van lehetőséged kocsiba pattanni és vízpartot keresni, mindenképp vinned kell egy jófajta matracot is. De nem ám egy flamingósat vagy pizzaszeleteset, hanem piásat, mint amilyen a következő hét.  

Borítókép: rosefloate.com

1. Lebegő pókerasztal

Ez a szett elég ütős, négyen elfértek rajta, és még az italoknak is van helye. Azért a medencében pókerezni és lájtosan piálni nem rossz dolog... A matracok Rolls Royce-át ITT rendelheted meg. 

pokerasztal_matrac.jpg

2. Vörösbor-imádóknak

Az igazi fanatikusok ezt válasszák, mert ennél nagyobb borospohár nem létezik. Nagyon kúl kellék a parton, a vörösbort pedig ilyenkor picit behűtve idd! ITT pedig rendelheted a matracot. 

 

wineglass_matrac.jpg

3. Szivárványos italtartó

Zseniális megoldás bármilyen medencés bulin, mert hosszú ideig ki sem kell menned a vízből, jó kis mennyiség tárolható benne. A szivárvány végén ott a kincs: kattints!

rainbow-cloud-drink-floating.png

4. Margarita matrac

Ez is menő megoldás az egész test lebegtetésére, és jó a színe is. A margarita ráadásul abszolút a trópusi hangulat és a totális relax szinonímája, ITT pedig már rendelheted is. 

margarita-pool-float.png

5. Rosé floaté

Ez az egyik kedvencünk a válogatásból. Mert egy komplett rozés palackkal mászkálni egész nap a strandon, na az már valami! Ha a matrac mellett van egy igazi üvegetek is, még jobb! ITT tudod megrendelni.  

rose-wine-bottle-float.jpg

6. Sörös korsós matrac

Természetes sörös verzió is van, ráadásul olyan italtartó résszel, amelybe jeget is pakolhatsz. Plusz nagyon kényelmesnek is tűnik, úgyhogy érdemes megfontolni a rendelést (ITT). 

beermugfloat.jpeg

7. A tökéletes drinkholder

Ez az abszolút Instagram-barát kiegészítő, és szerencsére apró helyen is elfér. Van fánk, hattyú és pálmafás sziget is a poharad tárolására, még több király verzió pedig ITT

drinkholder.jpg

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása